Thursday, May 19, 2011

The Borneo Blog Shop

Bah Nc, sia pun menjoinkan diri sudah..Si cath cepat betul tag sia ni..thank you kepadamu, Cath..hehe!

Dalam banyak2 contest ni la first contest yang saya join..hehe..macam si Cath juga, bukannya mau menang juga ni, cuma sebagai tanda sokongan kepada The Borneo Blog Shop milik Nc..sukung kawan ba ni..kebetulan sekarang free. P&P belum mula lagi kan..:)..senyum lagi..time-time preggy ni mau senyum banyak2 ni supaya baby pun suka senyum nanti..:)


Nah, Ini dia banner The Borneo Blog Shop:


Create your own banner at mybannermaker.com!



Tengah tunggu juga items yang menarik minat saya ni untuk di shopping online sana kedai si Nc. Semoga terus maju ke hadapan ka Nc!


Siapa sia mau tag?


Fantastic Ajane - sebab dia pun rajin ikut contest ni..) hehe


siapa lagi a?


Ameesheeba Lister. - siou saya nda pasti url blog ko. Sia inform ko di FB ja ya..



hmm..dua ja la kali. sebab yang lain2 dalam list saya tu mcm nda berminat.

2 comments:

nc said...

adoi..kamurang ni a.. bah, thnk u :)

amesheeba said...

mis, mcm mau join tu? ms nc pnya blog shop sa x dpt buka...why~~~