Monday, August 13, 2012

DenDen Vs YongYong



DenDen: abang, tu na itu skru macam longgar..kasi ketat dulu tu..
Abang Yong2: iya, kasi ketat la ini..



Abang Yong2: Eh, kenapa ini roda ini miring?
Denden: Besi sebelah sini lurus juga ini..


Denden: Berani abang nda kasi naik saya..saya tahan ini roda ini..naa..cuba abang kasi jalan kalau abang kuat..adik tahan ni.
YongYong2: ai..susah juga ini mau kayuh ni basikal..rosak ka ini?

hehe...that was one of my weekend activity..watching my kids playing.






Wednesday, June 20, 2012

Wordless Wednesday : # 1


My response when a friend suddenly direct his camera toward me, today.:)



Wednesday, June 13, 2012

The Hiu's Girls

Born in a big family make me feel so lucky. 
They are many reasons for that.
But the top of it is this:


 
L - R: Me (1st daughter and the 6th child, My 2nd sister in the middle which is the 10th in the family, and My 3rd sister who is also the youngest.

From 11 siblings, we are the only lucky girls, stand out of the crowd of The Hiu's gentlemen.
I was/am the luckiest, i guess.

 My teenhood surrounded by 5 handsome men watching every step i made, until the day i got married. Feel secured enough.:) 

However, the only thing i regretted (should i?) was i missed those moments a growing girl supposed to enjoy..No boy dared to flirt with me , no love letters from classmates even some guys were so admiring me, Haha!
siapa berani kacau kalau ada 5 bodyguard ba kan? anak ketua kampung lagi..haha!

But then, i think i will not be who i am now if not my beloved brothers..they supported me financially and spiritually throughout my 3 years studies in university. There were / are my true heroes. 
Sayang abang2ku semua..

Back to the Hiu's Girls, we were not in close relationship when we were kids..ya la, macam mana mau rapat kalau pada waktu saya kanak-kanak, diorang belum ada.

I mean, jarak antara kami yang tidak membenarkan kami untuk membesar bersama. 
But now, it seems that we are needing each other often especially when one in need.
I love my sisters and also my brothers.

Just don't know why in sudden i feel emo today..

Monday, June 11, 2012

My Boboboy..


Just wanna share the joy of my life..My first son Yong2 aged 4 years and 2 months and my 2nd son DenDen is 8 months and 11 days.
Hope both of you doing good today and be nice to your new babysitter.
May God bless my sons.

Friday, June 8, 2012

www.groupon.my

Haluu...hehhe!

Hari ini saya mau share2 satu web yang sangat la menarik perhatian saya. 

sini....
www.groupon.my

It made me crazy buying very cheap deals online.

I think many people knew this site for long time already.
mungkin saya saja yang lambat tahu..hihi..

Ini la ini kalau tidak dengar dari kawan-kawan, mana tau benda-benda ni semua.

Saya mendapati offers dari web ni sangat-sangat la menarik perhatian, murah dari harga sebenar dan rasanya tidak rugi kalau beli. Memang berbaloi. 

hari ni saja saya beli dua deals ooo..hoho..:

1. Set untuk facial dan massage bernilai rm56 untuk 2 orang. Of course untuk saya dan hubby tersayang..:) Mau juga tingu muka dia lepas kena facial.

2. Entrance fee to Water World Theme Park di Bukit Padang , RM15 untuk 4 orang..biasanya entrance fee rm15 per person. Yang ini memang murah oo. Tiket ni valid untuk 4 bulan sampai September. so boleh plan bila mau cuti dan mandi puas2 di sana..mesti my son suka, boleh main air lama-lama.

Oh ya,
mungkin ada yang mau tau mcm mana mau beli kan.
Mula2 register saja. Kalau dah register, ada sudah akaun kita, senang la mau beli-beli lagi. Saya jamin, lepas beli satu, mesti kamurang mau beli lagi offer-offer yang menarik tu..(mcm saya..hihi!)

lepas tu, kalau dah confirm mau beli mana satu, ikut ja arahan sampai payment. 
Payment melalui bank transfer ja. Hampir semua bank yang biasa kita guna ada.

Lepas bayar boleh print voucher untuk di bawa ke tempat yang kita mau pigi sebagai bukti pembelian online.
senang kan..hehe.
Mari ramai-ramai kasi aramai ti..

Tuesday, May 15, 2012

Fresh from the Sea

Hmm..since dearest blog was on problem for long time, many update was being put on draft mode, so i decided to repost them.

This was supposed to be posted on Easter Day:


**********************************
Happy Easter Day to all Christians out there!
How's your Sunday and also your Easter's Day?
Hope everything went good today..;)

Just would like to share the photo below.





You see fish? Hehe..yepp..Its the fish that my husband caught yesterday. 
I remembered while i pregnant with my second son, husband was always went trawling and fishing. Its his hobby actually. Lucky me got to eat fresh fish often. sure good for the baby.:)

Testing Post..

I wonder if my blog problem being solved already or not. Last time, everytime i wanted to log in and posting, it will be automatically directed to another site. It was so annoying and made me so upset. I couldn't update my blog due to it..

Today, i tried again and seems its not happening again..So, maybe blogspot rectified it for me without me reporting to them? if yes, well, thank you blogspot admin.:)

I will continue blogging again..:)


Friday, April 6, 2012

Roti Sedap at Uncle's Biscuit, Damai Plaza.

Good morning..
saja mau share roti sedap yang tidak miss beli bila ada kesempatan. Tapi malangnya, saya betul2 tak ingat nama penuh roti ni. Yang penting ada 'turkey ham' namanya. Mungkin sebab di dalam roti ni ada turkey ham dan sikit cheese..sadap..:)
1 loaf = rm3.90



siapa mau try, pigi la cari sana Damai, senang juga mau cari tu..try google juga
sebab ramai blogger juga yang tulis pasal ni bakery shop ni.
Produk lain yang juga sedap, durian pancake rm1.90 satu kalau belum naik harga.,swiss roll yang pelbagai perisa pun ada. Dalam banyak2 tu, saya suka yang durian swiss roll juga. Terasa durian dalam swiss roll tu. Kedai lain tiada setakat ni.

hehe..Dane pun mau try2 makan konon, tapi sebenarnya belum boleh makan. Saja bagi dia pegang.