Sunday, October 11, 2009

Lazying at home at weekend

I went to bed late last nite, woke up early this morning, play farmville till lunch time, start 'zzzzzzz' at around 12noon and woke up at 4.20pm..

I skipped church today..have no mood to go out from home. I spent my day playing games..not really a quality time during weekend but i'm just lazy to spend time outside..For some, may say 'boringnya hidup dia ni' but i prefer it that way..at least i'm not exposed to the various pollutions (air, wrong-doing of couple, etc.) outside.
_________________________________________
O yea..talking about wrong-doing of couples in public, i remembered an incident at a restaurant nearby our housing area. It was last month during the fasting month. Three friends and i were waiting for our meal being served and sat right next to our table was a muslim couple. We couldn't really sure if they are just married (but clearly seen no INAI at their hands), just declared as a lovey dovey couple or what but we were extremely irritated by their drama..
Hishh..tell you pals, mo muntah kami tingu 'drama' dorang ba..bergesel sini bergesel sana..renungan si perempuan terhadap si lelaki, renungan si lelaki terhadap si perempuan..tangan si lelaki ampai sana, tangan si perempuan ampai sini.. Yakss!!
We obviously and clearly said things that we hope they will heard such as 'eeee..teda tempat lain ka mo buat begitu', 'bikin malu la', 'Ipah (one of my friend), jangan ko buat begitu aaa sama bf ko, bikin malu', 'eeeii..sudah la tu, mo muntah kami tingu'..
You guys know what..they just make don't know ja..as if we weren't talking 'bout them..Sungguh x senonoh dan tak tau malu. Time puasa lagi tu..Hahaha..kami pun penyibuk ni, mau tingu juga apa dorang buat. The waiters at the restaurant just ignored them. Benda2 mcm ni bukan apa, we take it as a LESSON aka pengajaran aka pedoman..

Hehe..cerita selingan.

____________________________________________

Tommorrow is Monday and i'm going to be busy again, i guess..so its better tonight i go to bed early. I still uploading 3D2N camping pictures. Internet is slow currently makes me no mood to upload it.

Till then, Good Night to everyone. Have a good rest and God Bless U.





Tuesday, October 6, 2009

Back to the civilized world!

Huahuahua..i'm back to the civilized world! Back to office yesterday. Not so busy but still there are things need to be done.

Stories from the trip to Endau Rompin Park? Lots to share but its better to let the pictures talk, right? I'll upload all the pictures in my fb this evening.



Time mo balik sudah. Ni dekat main entrance sebelum turun ke jeti.



Kitorang kena naik bot penambang untuk pergi ke campsite. Dari tepi sungai boleh nampak tahi gajah besar2..pun nda sempat ambil gambar.



bekas digigit 'pacat' di lengan sia. Ada lagi satu bawah bontot. silaka punya 'pacat'. Sia nda sedar pun bila dia naik kaki sia.

Nasib nda masuk mana2 lubang yang ada, Hahaha!

Kira mo ambil gambar time pacat tu sedang menggemukkan diri dengan darah sia, tapi nda sempat.

Sa nampak ja, trus rasa geram dan geli, laju ja tangan pigi buka. Ni belum kira yang baru sempat melekat ni, hisshh..memang banyak la.

gambar bawah ni pla, kaki student sedang 'bleeding' lepas pacat dibuka, Dorang biar ja.

Ada pla yang biar ja pacat tu hisap darah dorang.. hissh nda mau la sa. Kena gigit pacat ni tak sakit pun.

Yang sia nda suka, bila pacat tu da kena tarik, darah tak berhenti keluar. Mula2 sia nda tau..pas tu sa rasa macam basah2 seluar sia, rupa2nya bekas pacat gigit tu masih bleeding, trus macam kebocoran time period pula.

Gambar bawah pula, salah seorang penduduk kampung orang asli di Kg. Peta yang kami lalu sebelum sampai ke jeti. Cerita-cerita dengan dia, dapat tau pla bapa dia ni orang Sabah. Ceh, sia pun macam terkejut juga la, ada juga keturunan Sabah orang asli.



Kesimpulannya, memang siok la juga trip ni. Next trip pada 30hb-1 Nov ni ialah ke Pantai Cherating Pahang. But this one not camping, tinggal dekat chalet..hehee..means no pacat la this time.
Trip balik Sabah belum dapat rancang lagi. sedihnya,.ada ja aktiviti. Tapi nda pa, kasi buli ja ni!
(*_^).

Thursday, October 1, 2009

Camping at Endau Rompin National Park (Johor-Pahang)

Yeaay..! Tommorrow is the day.

I'm going camping like i post earlier in my fb.
Hehehe..year 2006 was the last year i went camping di Sabah..takut2 sia oo..
besides the excitement i also fear of many things..as if i never go camping kan..
It could be because of the following reasons:
1. this place is not in Sabah - tapi apa beza juga kan, kalau di Sabah camping site di hutan, sini pun hutan juga..hmmm
2. or because of the earthquake that hit Sumatera yesterday which i read in an online newspaper, the effect is also slightly can be felt in Johor - haiyaa..palis2 la kan teda apa2 juga
3. there is no telephone line there -hurmm, hubby is not really agree with me to join at first but since it is part of my responsibility as a tourism lecturer, he let me go finally. Ya la..sepa nda bimbang kan, 3 hari nda buli dihubungi dan di tempat orang pula..Dun worry dear, i'll take care myself and i'm gonna miss talking to you and Yong2 on the phone!

Logik juga la kan sia susah hati..Tapi sia tau HE is walking with me.

May HIS grace be with us throughout the camping. AMEN.