Wednesday, June 20, 2012

Wordless Wednesday : # 1


My response when a friend suddenly direct his camera toward me, today.:)



Wednesday, June 13, 2012

The Hiu's Girls

Born in a big family make me feel so lucky. 
They are many reasons for that.
But the top of it is this:


 
L - R: Me (1st daughter and the 6th child, My 2nd sister in the middle which is the 10th in the family, and My 3rd sister who is also the youngest.

From 11 siblings, we are the only lucky girls, stand out of the crowd of The Hiu's gentlemen.
I was/am the luckiest, i guess.

 My teenhood surrounded by 5 handsome men watching every step i made, until the day i got married. Feel secured enough.:) 

However, the only thing i regretted (should i?) was i missed those moments a growing girl supposed to enjoy..No boy dared to flirt with me , no love letters from classmates even some guys were so admiring me, Haha!
siapa berani kacau kalau ada 5 bodyguard ba kan? anak ketua kampung lagi..haha!

But then, i think i will not be who i am now if not my beloved brothers..they supported me financially and spiritually throughout my 3 years studies in university. There were / are my true heroes. 
Sayang abang2ku semua..

Back to the Hiu's Girls, we were not in close relationship when we were kids..ya la, macam mana mau rapat kalau pada waktu saya kanak-kanak, diorang belum ada.

I mean, jarak antara kami yang tidak membenarkan kami untuk membesar bersama. 
But now, it seems that we are needing each other often especially when one in need.
I love my sisters and also my brothers.

Just don't know why in sudden i feel emo today..

Monday, June 11, 2012

My Boboboy..


Just wanna share the joy of my life..My first son Yong2 aged 4 years and 2 months and my 2nd son DenDen is 8 months and 11 days.
Hope both of you doing good today and be nice to your new babysitter.
May God bless my sons.

Friday, June 8, 2012

www.groupon.my

Haluu...hehhe!

Hari ini saya mau share2 satu web yang sangat la menarik perhatian saya. 

sini....
www.groupon.my

It made me crazy buying very cheap deals online.

I think many people knew this site for long time already.
mungkin saya saja yang lambat tahu..hihi..

Ini la ini kalau tidak dengar dari kawan-kawan, mana tau benda-benda ni semua.

Saya mendapati offers dari web ni sangat-sangat la menarik perhatian, murah dari harga sebenar dan rasanya tidak rugi kalau beli. Memang berbaloi. 

hari ni saja saya beli dua deals ooo..hoho..:

1. Set untuk facial dan massage bernilai rm56 untuk 2 orang. Of course untuk saya dan hubby tersayang..:) Mau juga tingu muka dia lepas kena facial.

2. Entrance fee to Water World Theme Park di Bukit Padang , RM15 untuk 4 orang..biasanya entrance fee rm15 per person. Yang ini memang murah oo. Tiket ni valid untuk 4 bulan sampai September. so boleh plan bila mau cuti dan mandi puas2 di sana..mesti my son suka, boleh main air lama-lama.

Oh ya,
mungkin ada yang mau tau mcm mana mau beli kan.
Mula2 register saja. Kalau dah register, ada sudah akaun kita, senang la mau beli-beli lagi. Saya jamin, lepas beli satu, mesti kamurang mau beli lagi offer-offer yang menarik tu..(mcm saya..hihi!)

lepas tu, kalau dah confirm mau beli mana satu, ikut ja arahan sampai payment. 
Payment melalui bank transfer ja. Hampir semua bank yang biasa kita guna ada.

Lepas bayar boleh print voucher untuk di bawa ke tempat yang kita mau pigi sebagai bukti pembelian online.
senang kan..hehe.
Mari ramai-ramai kasi aramai ti..