Friday, June 8, 2012

www.groupon.my

Haluu...hehhe!

Hari ini saya mau share2 satu web yang sangat la menarik perhatian saya. 

sini....
www.groupon.my

It made me crazy buying very cheap deals online.

I think many people knew this site for long time already.
mungkin saya saja yang lambat tahu..hihi..

Ini la ini kalau tidak dengar dari kawan-kawan, mana tau benda-benda ni semua.

Saya mendapati offers dari web ni sangat-sangat la menarik perhatian, murah dari harga sebenar dan rasanya tidak rugi kalau beli. Memang berbaloi. 

hari ni saja saya beli dua deals ooo..hoho..:

1. Set untuk facial dan massage bernilai rm56 untuk 2 orang. Of course untuk saya dan hubby tersayang..:) Mau juga tingu muka dia lepas kena facial.

2. Entrance fee to Water World Theme Park di Bukit Padang , RM15 untuk 4 orang..biasanya entrance fee rm15 per person. Yang ini memang murah oo. Tiket ni valid untuk 4 bulan sampai September. so boleh plan bila mau cuti dan mandi puas2 di sana..mesti my son suka, boleh main air lama-lama.

Oh ya,
mungkin ada yang mau tau mcm mana mau beli kan.
Mula2 register saja. Kalau dah register, ada sudah akaun kita, senang la mau beli-beli lagi. Saya jamin, lepas beli satu, mesti kamurang mau beli lagi offer-offer yang menarik tu..(mcm saya..hihi!)

lepas tu, kalau dah confirm mau beli mana satu, ikut ja arahan sampai payment. 
Payment melalui bank transfer ja. Hampir semua bank yang biasa kita guna ada.

Lepas bayar boleh print voucher untuk di bawa ke tempat yang kita mau pigi sebagai bukti pembelian online.
senang kan..hehe.
Mari ramai-ramai kasi aramai ti..