Tuesday, March 30, 2010

Lately..

...i feel annoyed when people say this to me:

'i think, you are getting skinnier'.

i don't know why..hmm..

I also just found out that a friend of mine listed me as 'Evelyn Kering Kontang' in his handphone...kurang asam punya kawan...teda gelaran lain lagi ka dia mau bagi saya.(:

i don't mad but i just feel annoyed and frustrated.


2 comments:

Pammie Pajammie said...

Evelyn Kering kontang? ahhaha.. punya la main jahat. Sa tia perna oh terfikir urang kurus akan tersinggung macam urang gumuk kna panggil si gumuk (im talking based on experience nih) ko nda ba kering kontang... they're probably just jealous that you have an awesome figure after giving birth to a beautiful son :)

Zoi said...

hahahahaa..del, sebenarnya sia mau ketawa ba sbb kena label gitu..
haha..dan nda juga la sa rasa sa ni kurus kering kontang, cuma mcm dlm fikiran sia kan, bila kerap sangat kena cakap kurus ni mcm sia nda cukup makan pula..hmm..mgkn sa terfikir in negative way ba tu.

i should be grateful la kan, tidak jadi mcm org lain yg trus ber 'masol' ni bila da jadi mama. hehe.